facebooktwittermy space
 
Menu
  • Kategorija: vijesti

NYE 2017 w / Eric Sneo @ DEPOklub

eric sneoVečeri na kojoj se vrši ispraćaj nekoga ili nečega uvijek su posebne, ali "najluđa noć u godini" događa se upravo tako - jednom godišnje. To je noć u kojoj sve postaje dopušteno, padaju zavjese, pale se veliki reflektori i svatko biva posebnim gostom koji zaslužuje sve što želi, a upravo to znamo u DEPO klubu, domu zagrebačke scene elektroničke glazbe.


U subotu (31.12.), za doček Nove godine širom otvorenih vrata i pumpajućim techno zvukom dočekat će nas svjetski DJ ERIC SNEO, velemajstor i virtuoz techno zvuka.Mnogi će se sjetiti kako je to bilo dočekati Novu u klubu DEPO, a oni koji se sjete prosle dvije godine, sigurno će se pojaviti i ove :-)) Kako ne bi skitali i naokolo pitali kako je to, da objasnimo ukratko - klub je otvoren upravo kako bi ljubiteljima elektroničke glazbe pružio "dom", a u tom naumu je i uspio te u kratkom vremenu osvojio srca i rasplesane noge partijanera, čagera, ravera, rasplesanih duša grada Zagreba, ali i mnogo šire.

Svjetski velikani techno, house, tech, hard i inih stilova el. glazbe svirali su za pultom DEPO-a, baš kao i domaći arsenal DJ-eva i Live izvođača. Ipak, ne gledajmo samo u prošlost.. neka ona ostane u lijepom sjećanju i samo smjernica za budućnost koja dolazi.

Special NYE line up:
Eric Sneo
Teo Harouda
Fabian Jakopetz
DJ Trick-C. b2b Teychee
Katarina OHalloran
F R E N K I b2b Pillsman● Rezervacija stolova: +385 99 6473 611 ●
Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies