facebooktwittermy space
 
Menu
  • Kategorija: vijesti

Fernanda Martins @ DEPO klub

fernanda martnsFERNANDA MARTINS  je u našim krajevima jedna od najpoznatijih DJane techno glazbe. Ukoliko slušate techno i njegove derivate, bit će vam poznata ova Brazilska diva koja zamamnim izgledom mami poglede, a DJ-setovima vabi ravere na plesne podije diljem cijele kugle zemaljske.


Dovoljno je reći kako su njene redovne postaje Njemačka, Nizozemska, Engleska, Belgija, Ukrajina, Češka, Italija, Portugal, Poljska, Švicarska, te gotovo sve druge zemlje u kojima techno glazba ima ikakva značaja, uključujući i njen rodni Brazil. Kraljica jedinstvene tehnike miksanja svakog puta ostavlja bez daha bilo da se radi o njenom hard-techno nastupu ili čistom techno zvuku (kada nastupa pod aliasom Dot Chandler).

Kolaboracije sa svjetski poznatim imenima techno i hard-techno glazbe već su odavno poznate. Njeni nastupi su nešto što se nikako i nipošto ne smije propustiti, a brojni ljudi su svjedočili njenim posebnim nastupima, pa nema sumnje kako upravo za zagrebačku publiku sprema nešto posebno, divlje :-))


Elektron Special. 17.12. - Subota / DEPOklub

Fernanda Martins
Olmos Moog
Teo HaroudaStart: 23h, Ulaz: 60/70kn 

Start: 23h, Ulaz: 60/70kn
Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies