facebooktwittermy space
 
Menu
  • Kategorija: vijesti

Christmas Eve with Fabian Jakopetz @ The Bunny club, Vodice

Fabian JakopetzFabian Jakopetz  jedan je od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a koji ovim povodom najavljuje svoj ekskluzivni DJ set na kojeg poziva sve ljude iz Vodica i okolice koji su željni plesa i jednog glazbenog putovanja koje će se bazirati na epskim vožnjama koje će Vas voditi na nezaboravnu ekskurziju vođenu pod palicom jedne izražene umjetničke duše.Fabian je na Techno sceni gotovo 15 godina kroz koje nam je pružio mnogo plesnih i emotivnih zadovoljstava. S obzirom da je zadnjih godina u potpunosti prešao u profesionalni svijet produkcije elektroničke glazbe i izvedbe u živim okolnostima, ovim povodom će kroz svoj DJ mix predstaviti i svoju esencijalnu glazbenu produkciju koju stvara godinama u vlastitom studiu i izdaje na nekim od kultnih izdavačkih kuća poput:

Yin Yang Records, Funk 'n Deep Records, Sony Music Entertainment, Bonzai Records, ZYX Music, Baroque Records, Decide Music Concept, te mnogim drugim.

Svojom karizmom, pojavom i ljubavlju prema glazbi pokazuje svoju strast, iskrene emocije prema glazbi, te predanost osjećaju pripadnosti jednoj subkulturi u koju je uložio više od pola života. Njegove kvalitete i talent prepoznala su poznata svjetska imena s kojima je surađivao, što ga stavlja u poziciju jednog od rijetkih hrvatskih umjetnika koji su imali priliku surađivati sa ozbiljnim "facama" od kojih su neki dobili ili bili nominirani za "Grammy". Elita o kojoj govorimo su:

Tiesto, Eddie Amador, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, AnGy KoRe, Daniele Petronelli, Balthazar & JackRock, Ali Wilson, Airwave, Arkatec - Thomas Penton, Pierre Deutschmann, Dolby D te mnogi drugi...

Što više reći? Mislimo da je sve jasno, a svaka druga riječ je suvišna. Ako imate interes prema ovom eventu, te da se isplešete do zadnjeg atoma snage, onda je Vaš pravac i destinacija "The Bunny Club" u Vodicama. Vidimo se na flooru! �

23.12.   Christmas Eve with Fabian Jakopetz


LINKS:
Web page: fabianjakopetz.com
FB: facebook.com/fjakopetz
Soundcloud: soundcloud.com/fabian-jakopetz
Mixcloud: mixcloud.com/fabianjakopetz
Beatport: tinyurl.com/fjbeatport


Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies