facebooktwittermy space
 
Menu
  • Kategorija: vijesti

Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju, KSET

reggae portalPrije koncerta Šomazguna u zagrebačkom KSET-u 8. prosinca od 20-21h održat će se izložba pod nazivom: Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju. Izložbu organizira Reggae hr portal, a plesno ćete se zagrijati za koncert uz najbolje hitove domaćeg reggaea po izboru Damjana Morella uz podršku projekta VibraBox. Izložba je posvećena nedavno preminulom fotografu i velikom prijatelju regionalne reggae scene, Aleksandru Mujčinoviću.Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju obuhvaćakratke snimke s koncerata, festivala i klupskih večeri koji su se održali unazad osam godina na našem području. Izložbu je dodatno začinio dizajn Gorana Den Popović akoji prikazuje film s temom kako je domaća reggae prošlost stvorila našu reggae kulturu u sadašnjosti.

Na izložbu je moguće ući isključivo uz ulaznicu za koncert Šomazguna. Osvijestite važnost kupovanja ulaznica i tim putem budite podrška glazbenicima i platformama koje omogućuju umjetnicima njihov razvoj i kontinuitet.Svoju kartu po cijeni od 30 kn za koncertnu uživanciju i izložbu nabavite na šanku KSET-a (Unska 3) ili u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 40 kuna. Izložba je realizirana uz podršku banjalučkog DKC Incela.

ViBRa BoX je elektronički uređaj s kojeg se emitira glazba domaćih, kvalitetnih autora kojih nema u mainstream medijima. Na taj način dobiva se nova prilika za promociju glazbe i komunikaciju s publikom.

www.reggae.hr
www.vibe.hr/vibra-box


Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies