facebooktwittermy space
 
Menu
 • Kategorija: vijesti

NYE 2017 w / Eric Sneo @ DEPOklub

eric sneoVečeri na kojoj se vrši ispraćaj nekoga ili nečega uvijek su posebne, ali "najluđa noć u godini" događa se upravo tako - jednom godišnje. To je noć u kojoj sve postaje dopušteno, padaju zavjese, pale se veliki reflektori i svatko biva posebnim gostom koji zaslužuje sve što želi, a upravo to znamo u DEPO klubu, domu zagrebačke scene elektroničke glazbe.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

NOVA 2017. - Continuar!

continuar nova 2017Još jedan ciklus svega i svačeg je iza nas; vrijeme je da rezimiramo što se moglo, što nije, te što je bilo.. Prava je prilika za to ●● Nova Godina! Napuštamo eto stari đir samo kako bi započeli novi pa stoga, proslavimo. Uz fanfare soudsystema, glasno trubimo u Kinesku godinu pijetla.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

Žić u Funku [Brighton]

brighton funk žićU nosu francuska salata, purica oko vrata, mjesto zuba kil' zlata, otvara pive bez alata.
Rakijom se pljusne, crven', bijele, plave usne, crijevo mu se zgusne, al' treći dan uskrsne.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

Lag @ DEPOklub

lagLag, dečko iz Novog Sada, nakon upoznavanja sa Bas Mooy-em objavljuje na njegovom labelu sada već future evergreen traku “Sama Doma”. Dave Clarke je zaslužan za odlično pozicioniranje tog izdanja, jer je u jednom periodu puštao u svakom white noise izdanju. Lag je neko ko radi ekstremno funkcionalne i samim tim jedinstvene DJ setove, pa su njegovi nastupi sve zapaženiji i u popularnim klubovima u Europi.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

Odlična atmosfera na zatvaranju We Love Sound Zagreb sezone 2016.

we-love-soundTrećim partyjem u nizu završena ja prva sezona We Love Sound Zagreb serijala partyja, održanom u klubu The Best u Zagrebu. Organizatori We Love Sound Zagreb evenata, ujedno i organizatori Sonus festivala, u zadnja 3 mjeseca u Zagrebu su ugostili izvođače koje zagrebačka publika nije do sada imala prilike čuti, poput svjetske zvijezde Ricarda Villalobosa, Baraca, Tobi Neumanna, Evan Baggsa, ali i domaćih artista kojima We Love Sound Zagreb i Sonus festival daje stalnu podršku.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

Fernanda Martins @ DEPO klub

fernanda martnsFERNANDA MARTINS  je u našim krajevima jedna od najpoznatijih DJane techno glazbe. Ukoliko slušate techno i njegove derivate, bit će vam poznata ova Brazilska diva koja zamamnim izgledom mami poglede, a DJ-setovima vabi ravere na plesne podije diljem cijele kugle zemaljske.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

Christmas Eve with Fabian Jakopetz @ The Bunny club, Vodice

Fabian JakopetzFabian Jakopetz  jedan je od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a koji ovim povodom najavljuje svoj ekskluzivni DJ set na kojeg poziva sve ljude iz Vodica i okolice koji su željni plesa i jednog glazbenog putovanja koje će se bazirati na epskim vožnjama koje će Vas voditi na nezaboravnu ekskurziju vođenu pod palicom jedne izražene umjetničke duše.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

Red Rack’em na EUadventu

Red RackemTijekom adventa, ponedjeljkom, srijedom i petkom, na Europskom trgu možete plesati na setove renomiranih predstavnika plesne glazbe koje na EUadvent dovodi Eddy Ramich. U srijedu 21. 12. red je došao na Red Rack’ema.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

Micro presents Willow @ Das Haus

willowKalendarsku godinu odlučili su privesti kraju sa jednim od njima najdražih labela, Workshop  dolazi u Zagreb a predstavlja ga mlada umjetnica iz Manchestera WILLOW. Sophie Wilson svima poznatija kao Willow podiže ogromnu prašinu posljednjih godinu dana, što nije čudno kada su njena izdanja na Workshop-u potapšana po ramenu od strane Move D-a. Domaću podršku pružiti će joj MATIJA DUIĆ, MARIO NOVAK i BRANKO DALLOŠ.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

ILLECTRICITY MAIN NIGHT @ boogaloo

illectricity festival mn2016Završna večer Illectricity Festivala je u klubu Boogaloo na kojoj će nastupit  Luke Vibert i Synkro, Gary Gritness, Ivna Ji i DJ Labud, Nucomers pobjednik Shao, uz podršku CFSN DJ-eva.

Opširnije

 • Kategorija: vijesti

We Love Sound w. Tobi Neumann @ The Best

tobi neumannNakon super uspješnog We Love Sound partyja sa svjetskom zvijezdom Ricardom Villalobosom, organizatori Sonus festivala, nastavljaju s party sezonom u hrvatskoj prijestolnici. 17. prosinca u legendarnoj zagrebačkoj diskoteci The Best Venue Hall nastupit će redoviti gosti Sonus festivala i medjunarodno poznata DJ imena - Tobi Neumann, Evan Baggs, Mariano Mateljan.

Opširnije

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
Will Hill UK www.w.betroll.co.uk Bookies